Kantoor Oudezijds Voorburgwal

Zwarte lak met solid-surface

Voor een internationaal bedrijf met een kantoor aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam maakten en plaatsten we een nieuw interieur met meubels op maat: kasten, keukens, bureaus en werkplekken.

De kasten fungeren tevens als roomdividers en zijn gebouwd met een geïntegreerde trap en doorgang. Alle kasten zijn perfect op maat gemaakt voor de ruimte. Het raster van de deuren is exact over de beschikbare ruimte verdeeld, zodat we geen paslijsten aan de uiteindes hoefden te bevestigen. De kastdeuren zijn voorzien van greeploze deuropeners. Iedere kast is afgewerkt met zwarte zijdeglanslak.

Via de doorgang naast de trap in deze kast is een achtergelegen rustruimte bereikbaar met badkamer en werkplek. Het zwevende bureau met “blind” gemonteerde planken (5e foto) is geplaatst tegen een eiken wand. De zwarte delen van het bureau zijn op dezelfde manier afgewerkt als de kasten. Het blad is afgedekt met Bianco Carrara marmer.

Alle bureaubladen zijn afgewerkt met Desktop van Forbo in verschillende kleurtinten.

Tot slot maakten we ook een mooie zwevende keuken. Deze zwart-witte keuken is deels in een nis geplaatst. Hij is afgewerkt met een zijdeglans zwarte lak en voorzien van een “Igloo White” Solid Surface blad van Betacryl.

Ontwerp: architectenbureau Formwise

Geïnteresseerd in een offerte voor uw project op maat? Bel ons of stuur een mail naar info@justustjebbo.nl voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten