Euronext, Amsterdam

EMS (Euronext Market Services) de afdeling die ervoor zorgt dat de handel eerlijk en ordelijk verloopt. Euronext Amsterdam is de Nederlandse beurs, die onderdeel uitmaakt van Euronext NV, de toonaangevende pan-Europese beurs in de Eurozone met bijna 1.300 genoteerde ondernemingen. Euronext hanteert een federaal marktmodel en opereert in onder andere Amsterdam, Brussel, Lissabon, Londen en Parijs. De locatie van dit kantoor is op het Beursplein 5 te Amsterdam in het monumentale pand uit 1913 van de bekende architect Joseph Cuypers.

DerksdenBoer Interieurarchitecten heeft bij het reorganiseren van de complexe werkwijze op de 4e verdieping van het gebouw een compacte en efficiënte layout de “snake” ontworpen om de bestaande constructie, waar de werknemers gefocused en in overleg met elkaar werken.

justustjebbo heeft van dit ontwerp al het maatwerk meubilair gemaakt en geleverd; Bestaand uit de werkplekken “snakes” en “snaketail” met een verlichtte, mat transparante schil aan de buitenzijde en aan de binnenzijde dempend vilt; De bekleding van de wanden in het centrale deel met daarin geïntegreerd verborgen kasten. Ook maakten we de keuken, kasten gemaakt in een donker hout structuur, geplaatst op een schuine plint en voorzien van SolidSurface werkbladen. Deze keuken is geplaatst in de doorgang die de ruimtes met elkaar verbindt. Achter deze keuken maakten we enkele verrijdbare lockerkasten in een kleur passend bij de keuken.

In samenwerking met de Verbouwexpert

Fotografie: Peter Baas

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten