Why not say

Your dream interior, built with the best materials , traditional craftmanship and the greatest care for every detail.

 

justustjebbo bouwt in Amsterdam met een klein team van 6 specialisten in een ruime werkplaats van 850 m2 tussen de Houthavens en station Sloterdijk aan schitterende keukens, inloopkasten en andere interieur ontwerpen.

Werkwijze:
Onze keukens en kasten maken wij naar voorbeeld van eerder door ons gemaakte meubels, aangeleverde afbeelding of naar een ontwerp gemaakt door (interieur)architect.
Vooraf maken we uiteraard een inschatting van de kosten. Daarvoor hebben we de volgende nodig:

• Het ontwerp met beschrijving van materialen en afmetingen van te maken meubels
• Of een voorbeeldafbeelding van onze website, Instagram of bijvoorbeeld Pinterest samen met een schets met de gewenste afmetingen. Vaak zijn een bovenaanzicht en vooraanzicht voldoende. De afmetingen komen niet op de millimeter aangezien wij voordat we aan de slag gaan ter plekke komen inmeten, zodat het goed gaat passen.
• Adres, plaats en verdiepingsvloer. Zo kunnen we inschatten hoe lang we bezig zijn met het transport.
• Gewenste leverdatum

Nadat we offerte gemaakt hebben spreken we graag af bij ons in de werkplaats om voorbeelden van materialen te bekijken en de details van het ontwerp te bespreken. Hierna maken we de offerte definitief. Bij een akkoord plannen we de fabricage in en gaan aan de slag met het maken van gedetailleerde werktekeningen, waarna we de benodigde materialen bestellen.

Wij vinden het belangrijk om verwachtingen ten aanzien van de kwaliteit van het meubel als tijdige levering waar te maken. Dit lukt alleen als we zoveel mogelijk aspecten in eigen hand houden en daarom leveren wij keukens altijd compleet met werkblad en keukenapparatuur en bijvoorbeeld niet enkel deurtjes voor bestaande kasten.

Nieuwe projecten worden ingepland bij het ontvangen van geaccordeerde offerte en leveringsvoorwaarden.

justustjebbo

Interieurbouw en meubelmakers

Schakelstraat 23
1014 AW Amsterdam

info@justustjebbo.nl

+31626524151

+31624247076

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten