Why not say

Wij zijn twee gepassioneerde meubelmakers uit Noord-Holland met een tic voor kwaliteit. Dat is volgens ons ook de reden dat onze handgemaakte meubels als warme broodjes over de toonbank vliegen. Ons handelsmerk is exclusiviteit. Die unieke invalshoek vind je terug in het gebruiksgemak, de materiaalkeuze en de esthetische waarde van onze meubels.

We houden van een goed en persoonlijk contact met onze klanten. Daarbij leveren we zowel aan bedrijven als particulieren. Ook interieurarchitecten zijn bij ons aan het goede adres voor de uitvoering van een unieke inrichting of woonconcept.

Neem contact met ons op of neem een kijkje in onze keuken.

Tjebbo Mulder studeerde in 2001 af aan het hout- en meubileringscollege in Amsterdam en deed daarna nog vier jaar museologie aan de Reinwardt Academie met als specialisatie projectmanagement tentoonstellen. Na zijn afstuderen ging hij weer als interieurbouwer aan de slag, aanvankelijk solo en vanaf 2008 samen met zijn compagnon Justus. Tjebbo is oud-wedstrijdroeier, maar is tegenwoordig vooral op de racefiets te vinden.

Justus Felthuis stond op zijn 12e al in een meubelmakerij en is als het ware met het ambacht opgegroeid. Na zijn studie aan het hout- en meubileringscollege, waar hij zijn latere compagnon Tjebbo ontmoette, werkte hij enkele jaren als botenmaker en antiekrestaurator. In 2008 pakte hij zijn oude liefde van het meubelmaken weer op. Justus houdt van hardlopen, surfen en koken maar beschouwt zijn werk inmiddels als zijn grootste hobby.

justustjebbo

Interieurbouw en meubelmakers

Schakelstraat 23
1014 AW Amsterdam

info@justustjebbo.nl

 

Justus Felthuis:         +31626524151

Tjebbo Mulder:        +31624247076